Wave Serene W Grå/Blå 6 Ny og spennende løpesko! Wave Serene W Grå/Blå 6 Ny og spennende løpesko! Wave Serene W Grå/Blå 6 Ny og spennende løpesko! Wave Serene W Grå/Blå 6 Ny og spennende løpesko! Wave Serene W Grå/Blå 6 Ny og spennende løpesko!

Wave Serene W Grå/Blå 6

Ny og spennende løpesko!

Varenr: 361698
Alt. varenr: J1GD2459216
Ny løpesko fra Mizuno som gir en flytende følelse på asfalt, mølle og grus. Den kombinerer myk demping med responsivitet for et effektivt løpssteg.
FargeGrå/Blå
Wave Serene W Grå/Blå 6 Ny og spennende løpesko!
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 800,-
-+
7 På lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

Hvem passer Wave Serene for?

Wave Serene er en allsidig løpesko som gir deg en fin løpsopplevelse, uansett erfaringsnivå. Perfekt for nybegynnere, men med kvaliteter som også vil imponere mere erfarne løpere. Enkel å like, med myk demping og god respons.

Pustende overdel overdel

Lett og pustende Engineered Air Mesh overdel gir en tett, komfortabel passform og sikrer lang holdbarhet for milevis med løpeglede. Pløsen er festet til skoens sidevegger, noe som bidrar til en tettere passform, og reduserer risikoen for at skoen sklir eller beveger seg under løping. Dette gir også en jevnere fordeling av trykket over foten, og reduserer risikoen for irritasjon og friksjon.

Myk og slietsterk mellomsåle

Myk og slitesterk mellomsåle med Mizuno ENERZY gir både komfortabel demping og effektiv respons i hvert løpssteg. Mizuno Wave gir ekstra støtdemping og støtte.

Premium yttersåle

Premium yttersåle med strategisk plassert X10-gummi gir ekstrem slitestyrke og utmerket grep på asfalt, tredemølle og grus.

Bærekraft

Som miljøsertifisert leverandør er Mizuno opptatt av å utvikle bærekraftige produkter. I arbeidet med Wave Serene har Mizuno benyttet resirkulerte materialer i en rekke komponenter for å redusere klimaavtrykket, uten å gå på bekostning av funksjon, komfort og slitestyrke.

Produktdetaljer

  • Vekt: 250 Gram.
  • Drop: 8 mm
  • Teknologier: Mizuno Wave, Mizuno ENERZY og X10.

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Plein Air/Mugen Blue/Estate Blue
Kjønn Dame
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus