Wave Sky 8 Grå/Blå 9,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 8 Grå/Blå 9,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 8 Grå/Blå 9,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 8 Grå/Blå 9,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 8 Grå/Blå 9,5 Maksimal demping og respons Wave Sky 8 Grå/Blå 9,5 Maksimal demping og respons

Wave Sky 8 Grå/Blå 9,5

Maksimal demping og respons

Varenr: 358618
Alt. varenr: J1GC2402019,5
Nøytral toppmodell for mengdetrening på asfalt, grus og tredemølle. Nå med enda mykere demping og maksimal komfort.
FargeGrå/Blå
Wave Sky 8 Grå/Blå 9,5 Maksimal demping og respons
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 300,-
-+
10+ På lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

Eksklusive Wave Sky er elsket av løpere på alle nivåer, fra mosjonister til eliteutøvere. Den er spesielt populær blant tyngre løpere som søker maksimal demping og komfort på alle underlag, enten det er asfalt, mølle eller grus.

Oppgraderinger i sesongens utgave:

  • Lavere vekt
  • Mykere demping
  • Forbedret respons
  • Forbedret ventilasjon i overdel
  • Bedre passform.

Overdel
Smooth Stretch Woven overdel gir overlegen ventilasjon og komfort. Den sitter tett rundt foten for en perfekt passform, og er laget av slitesterkt materiale for lang levetid.

Mellomsåle
Øvre del av mellomsålen inneholder MIZUNO ENERZY NXT. Et banebrytende materiale utviklet av løpseksperter hos Mizuno Engine, Mizuno sitt innovasjonssenter i Japan. Dette miljøvennlige materialet er både mykere og mer responsivt enn tidligere. Sammen med tradisjonell MIZUNO ENERZY gir dette en utrolig myk og komfortabel løpesko, optimalisert for en flytende løpsfølelse.

Yttersåle
Slitesterke materialer sikrer godt grep på asfalt, grus og tredemølle. Mest utsatte områder er forsterket med Mizuno sitt slitesterke X10-gummi.

Bærekraft
Som miljøsertifisert leverandør er Mizuno opptatt av å utvikle bærekraftige produkter. I arbeidet med Wave Sky 8 har Mizuno benyttet resirkulerte materialer i en rekke komponenter for å redusere klimaavtrykket, uten å gå på bekostning av funksjon, komfort og slitestyrke.

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Plein Air/Laser Blue/Mugen Blue
Kjønn Herre
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus