Wave Luminous 3 W Hvit/Grå 3,5 Populær innendørssko, dame Wave Luminous 3 W Hvit/Grå 3,5 Populær innendørssko, dame Wave Luminous 3 W Hvit/Grå 3,5 Populær innendørssko, dame Wave Luminous 3 W Hvit/Grå 3,5 Populær innendørssko, dame

Wave Luminous 3 W Hvit/Grå 3,5

Populær innendørssko, dame

Varenr: 361851
Alt. varenr: V1GC2420253,5

Opplev en perfekt kombinasjon av komfort og stabilitet med oppgradert passform og MIZUNO ENERZY nxt i mellomsålen. Elsket av håndball og volleyballspillere.
FargeHvit/Grå
Wave Luminous 3 W Hvit/Grå 3,5 Populær innendørssko, dame
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
1 800,-
-+
Ikke på lager
3 på fjernlager (10-12 dagers levering)

Wave Luminous 3 er designet for å møte kravene til alle typer spillere på banen, og denne sesongen har modellen fått en oppgradert overdel for enda bedre passform og komfort. Den pustende og slitesterke AIRmesh-overdelen gir en tett, men behagelig følelse rundt foten uten å begrense bevegelsesfriheten. Den nye booty-konstruksjonen sørger for en ekstra komfortabel og sikker passform.

Skoen er denne sesongen utstyrt med MIZUNO ENERZY nxt i hele mellomsålen, noe som  gir en uovertruffen mykhet, stabilitet og respons. Det fullengdes ventilasjonssystemet i mellomsålen bidrar til å redusere varme og fuktighet, og holder føttene dine friske og komfortable gjennom hele aktiviteten.

Den slitesterke yttersålen med XG-gummi og spesialdesignede riller gir godt grep og stabilitet, selv under raske vendinger. Wave Luminous 3 er ikke bare perfekt for håndball og volleyball, men også for andre innendørsidretter som badminton og innebandy.

Produktdetaljer:

  • Overdel: DynamotionFit.
  • Mellomsåle: Mizuno Wave, MIZUNO ENERZY nxt og Mizuno Intercool
  • Yttersåle: XG Rubber
  • Vekt: 315 gram

 

Produktinformasjon

Aktivitet
  • Håndball
  • Innebandy
  • Volleyball
Fargetekst White/Aleutian/Cloud Pink
Kjønn Dame
Underlag Innendørs