Wave Rider GTX 2 Sort/Gull 8,5 Vanntett løpesko Wave Rider GTX 2 Sort/Gull 8,5 Vanntett løpesko Wave Rider GTX 2 Sort/Gull 8,5 Vanntett løpesko Wave Rider GTX 2 Sort/Gull 8,5 Vanntett løpesko Wave Rider GTX 2 Sort/Gull 8,5 Vanntett løpesko

Wave Rider GTX 2 Sort/Gull 8,5

Vanntett løpesko

Varenr: 361574
Alt. varenr: J1GC2479018,5
Vanntett terrengmodell med oppgraderinger for maksimal komfort og grep på alle underlag. Klar for å gi deg din beste løpetur, uansett vær.
FargeSort/Gull
Wave Rider GTX 2 Sort/Gull 8,5 Vanntett løpesko
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 300,-
-+
9 På lager
10+ på fjernlager (10-12 dagers levering)

Hvem passer Wave Rider GTX 2 for?

Wave Rider GTX er Mizuno sin bestselgende løpesko for løpere som ønsker fleksibilitet mellom asfalt og terreng. Med sin myke og komfortable demping er dette en utmerket allroundsko, ideell for deg som trenger en vanntett løsning for både asfalt, grus og variert terreng. 

Hva er nytt?

  • Nytt design på bølgeplaten.
  • Mizuno Enerzy NXT i hælpartiet.
  • Nytt og mere fleksibelt GORE-TEX materiale, Invinsible Fit 

Overdel

Wave Rider GTX 2 har en pustende Invisible Fit Gore-Tex-membran som gir økt fleksibilitet og en enda bedre passform. Denne vanntette teknologien sikrer at du kan løpe tørt og komfortabelt, uansett vær. Skoen føles som en vanlig løpesko, men med beskyttelse mot fuktighet.

Mellomsåle

Mellomsålen er utformet for å gi optimal støtte og komfort på både korte og lange løpeturer, enten du løper på asfalt, grus eller i terrenget. Den nye bølgeplaten er designet for å maksimere fordelen av det avanserte dempingsmaterialet, Mizuno ENERZY NXT, i hælområdet. I hele øvre del av mellomsålen gir Mizuno ENERZY utmerket demping og respons, noe som gir deg en jevn og komfortabel løpsopplevelse.

Yttersåle

Yttersålen har Wgrip-gummi som gir godt grep på både tørt og vått underlag, perfekt på løpeturer i terrenget. SmoothRide-teknologi for et energieffektivt løpssteg på korte- og lange løpeturer.

Bærekraft

Som miljøsertifisert leverandør er Mizuno opptatt av å utvikle bærekraftige produkter. Over 90% av socliner lining er laget av resirkulert materiale, mens over 90% av materialet i skolissene er laget av resirkulert materiale. Wave-platen er laget av plantebasert Pebax Rnew ®

Produktdetaljer

  • Vekt: 300 gram
  • Drop: 12 mm

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Black/Gloden Halo /Quiet Shade
Kjønn Herre
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus
  • Terreng