Mizuno Neo Vista Sort/Sølv 11 Sesongens mest omtalte løpesko! Mizuno Neo Vista Sort/Sølv 11 Sesongens mest omtalte løpesko!

Mizuno Neo Vista Sort/Sølv 11

Sesongens mest omtalte løpesko!

Varenr: 358511
Alt. varenr: J1GC24340311
Oppdag den ultimate løpsopplevelsen med Mizuno sin siste innovasjon. Optimalisert for fart og komfort på daglige løpeturer og intensive tempoøkter.
FargeSort/Sølv
Mizuno Neo Vista Sort/Sølv 11 Sesongens mest omtalte løpesko!
Str. sko (UK)
Størrelsesguide
2 300,-
-+
1 På lager




Denne fargekombinasjonen er en del av «Energy In The Dark»-kolleksjonen og er tilgjengelig i et svært begrenset antall - 40 par totalt på mizuno.no. Når disse er utsolgt, vil det ikke komme inn flere par.

Størrelsen på skoen er oppgitt i UK. Se størrelsestabell for mer informasjon.

Med banebrytende teknologier som Smooth Speed Assist og MIZUNO ENERZY NXT i kombinasjon med miljøvennlige materialer, setter denne modellen en ny standard for både ytelse og bærekraft.

Hva kan du forvente av Mizuno Neo Vista?

Hvis du er vant til å løpe med noen av de raskeste løpeskoene på markedet, som Wave Rebellion Pro, vil Mizuno Neo Vista raskt bli dine favorittsko for lange, rolige løpeturer. Du vil sette pris på den myke dempingen og det effektive løpssteget disse skoene gir.

Er du en mosjonist som løper to-tre ganger i uka og ikke bruker de mest aggressive løpeskoene? Da er Mizuno Neo Vista den perfekte inngangsmodellen til racing-sko. Du får myk og komfortabel demping, samtidig som du vil oppdage at denne modellen hjelper deg å løpe raskere.

Pulssonen.no har gjort en grundig og uavhengig test av Mizuno Neo Vista. De skriver blant annet:

Mizuno Neo Vista er kanskje årets mest overraskende sko, og imponerer med en fantastisk komfort, demping av en annen verden, godt grep, og god stabilitet til tross for sin høye sålehøyde.

Les hele testen ved å klikke her

Opplev den sømløse overdelen for komfortable løpeturer

Den sømløse overdelen gir en komfortabel og tettsittende passform, perfekt for lange løpeturer. Den integrerte tungekonstruksjonen forbedrer passformen ytterligere, mens Bootie-konstruksjonen sikrer godt grep rundt ankelen. Integrert hælforsterkning gir god støtte rundt hælen og bidrar til økt komfort og hindrer vridninger under retningsforandringer.

Neste generasjons mellomsåle

Mellomsålen er spekket med innovative teknologier som skal gi deg en bedre løpsopplevelse i form av fart og komfort. 

MIZUNO ENERZY NXT - det siste innen mellomsåleteknologier fra Mizuno, utviklet i Mizuno sitt anerkjente testsenter i Japan, Mizuno Engine. Laget av miljøvennlige materialer og tilbyr en eksepsjonell kombinasjon av demping og respons som gir en fjærliknende følelse. Dette sikrer at hvert løpssteg er fullt av energi og komfort, og forbedrer effektiviteten i løpssteget. Wave-plate i nylon kombinerer lav vekt med høy ytelse ved å gi økt stabilitet og fordele belastningen i landingsfasen.

Yttersåle optimalisert for fart

Smooth Speed Assist, som tidligere kun var å finne i de raske konkurransemodellene, er nå integrert i Mizuno Neo Vista. Dette sikrer et så effektivt løpssteg som mulig.
Yttersålen er utrustet med X10 i den mest utsatte delen av yttersålen. Dette er Mizuno sin mest slitesterke karbongummi, og gir økt slitestyrke og forbedret grep mot underlaget. 

Fokus på bærekraft

Som miljøsertifisert bedrift er Mizuno opptatt av å utvikle bærekraftige produkter. I produksjonen av Mizuno Neo Vista er det gjort en rekke tiltak som bevarer miljøet, uten å gå på bekostning av slitestyrken og kvaliteten på produktet.

  • Overdelen av skoen er laget med mer enn 90% resirkulert materialet, både i tekstilet og i det syntetiske skinnet.
  • Over 90% av fôret i innersålen og skolissene er laget av resirkulert materiale.
  • Deler av mellomsålen er produsert med materialer basert på sukkerrør.
  • Wave-platen er laget av plantebasert Rilsan.
  • Deler av yttersålen inkluderer Bloom®
  • Innersålen benytter også biomaterialer.

Produktdetaljer

  • Vekt: 265 gram
  • Drop: 8mm

 

Produktinformasjon

Aktivitet Løp
Fargetekst Black/Silver/Pink Tetra
Kjønn Herre
Pronasjon Nøytral
Underlag
  • Asfalt
  • Grus